Website Development Prices

Search Blog

Sunday, November 15, 2015

Šta je SEO Belog i Crnog Šešira?


U SEO terminologiji, beli šešir SEO odnosi se na:
korišcenje optimizacije strategija, tehnika i taktika koje se fokusiraju na ljudsku publiku nego koji se fokusiraju na pretraživače i potpuno sledi pravila pretraživača.

Na primer, websajt koji je optimizovan za pretraživače, ali se fokusira na relevantnosti i organsko rangiranje, smatra se da je optimizovan upotrebom SEO belog šešira. Neki primeri SEO belog šešira su tehnike koje uključuju upotrebu ključnih reči i analizu ključnih reči, povratne linkove, izgradnju veza za poboljšanje popularnosti veza i pisanje sadržaja za ljudsku publiku.

Upotreba SEO belog šešira
SEO belog šešira češće koriste oni koji nameravaju napraviti dugoročno ulaganje na njihovim websajtovima.



U SEO terminologiji, crni šešir SEO odnosi na:
korišcenje agresivnih SEO strategija, tehnika i taktika koje se fokusiraju samo na pretraživače, a ne na ljudsku publiku i obično ne poštuju pravila pretraživača.

Neki primeri crnog šešira SEO tehnike uključuju: preterivanje s ključnim rečima, nevidljivi tekst, prolazne stranice, dodavanje nepovezanih ključnih reči na sadržaj stranice ili zamena stranice (promeniti sadržaj web stranice u potpunosti nakon što je rangiran od pretraživača).

Upotreba SEO crnog sesira

SEO crnog šešira se češće koristi od strane onih koji su u potrazi za brzim finansijskim dobitkom na svojim websajtovima, umesto dugoročnog ulaganja na njihovim web sajtovima. SEO crnog šešira može dovesti vaše websajtove da budu zabranjeni od pretraživača, tj. izbačeni sa pretraživača.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.